Verzend- en retourbeleid

Welkom bij Prochain Performance! We streven ernaar om een naadloze en plezierige winkelervaring te bieden, zowel tijdens de aankoop als bij eventuele retouren. Hieronder vindt u ons verzend- en retourbeleid om u te begeleiden bij uw aankoop.

Verzendkosten:

Bij Prochain Performance hanteren we onder het bedrag van €60 een vaste transportkost
Voor België van €6.95
Voor Nederland van € 8.45
Voor Duitsland van €9.00
Voor Frankrijk van €11.95

Vanaf €60 verzenden we gratis naar geselecteerde landen.

Levertijden:

Onze fietskettingen zijn 100% maatwerk. We trachten je bestelling binnen de 1-3 werkdagen te verwerken. Aangezien we met enorme precisie de ketting reinigen en waxen duurt dit proces een 5-tal dagen. Houd er rekening mee dat de afgesproken levertijden slechts ter informatie worden verstrekt en niet bindend zijn voor Prochain Performance.

Belasting & Invoerrechten:

Voor onze EU-klanten zijn alle belastingen inbegrepen in de vermelde prijzen op onze website. Er worden geen extra belastingen in rekening gebracht bij het afrekenen. Voor klanten buiten de EU zijn invoerrechten en douanekosten niet inbegrepen in de vermelde prijzen. Deze kosten zijn voor uw rekening bij levering.

Retourbeleid:

Bij Prochain Performance bieden we een retourbeleid van 14 dagen aan vanaf de datum van ontvangst van uw artikel. Om in aanmerking te komen voor een retour, moet het artikel in dezelfde staat verkeren als waarin u het hebt ontvangen, inclusief labels en in de originele verpakking. Retouren kunnen worden aangevraagd door contact met ons op te nemen via info@prochainperformance.be. We zullen u voorzien van een retourlabel en instructies voor het retourneren van het artikel.

Houd er rekening mee dat de kosten voor retourzending voor uw rekening zijn. Zorg ervoor dat u het artikel veilig verpakt voordat u het retourneert. We raden u aan om een traceerbare verzendmethode te gebruiken om het retourpakket te versturen.

Beschadigde of Verkeerde Artikelen:

Controleer uw bestelling zorgvuldig bij ontvangst. Als het artikel defect, beschadigd is of als u het verkeerde artikel hebt ontvangen, neem dan onmiddellijk contact met ons op. We zullen het probleem beoordelen en een passende oplossing bieden.

Dit beleid geldt niet voor items die zijn uitgesloten van retournering, zoals bederfelijke goederen, op maat gemaakte producten en persoonlijke verzorgingsproducten. Neem contact met ons op als u vragen heeft over de retourneerbaarheid van een specifiek artikel.

Terugbetalingen:

Zodra we uw retourzending hebben ontvangen en geïnspecteerd, zullen we u op de hoogte stellen van de goedkeuring van uw terugbetaling. Als de terugbetaling is goedgekeurd, wordt het bedrag automatisch teruggestort op uw oorspronkelijke betaalmethode. Houd er rekening mee dat het enige tijd kan duren voordat de terugbetaling wordt verwerkt door uw bank of creditcardmaatschappij.

Bij Prochain Performance streven we naar uw tevredenheid bij elke aankoop. Mocht u nog vragen hebben over ons verzend- en retourbeleid, neem dan gerust contact met ons op via info@prochainperformance.be. Bedankt voor uw steun en vertrouwen in Prochain Performance!

Bereik ons hier

Vul het formulier in en we komen zo snel mogelijk bij je terug.

Jouw informatie