Silca SpeedChip – wax additief

Oorspronkelijke prijs was: € 35,00.Huidige prijs is: € 32,95. incl BTW

Op voorraad

Silca SpeedChip additief, rijd sneller!
Ervaar ongeëvenaarde snelheid met SpeedChip, de snelste wax ooit voor je fiets. Rijd sneller dan ooit tevoren dankzij onze geavanceerde formule, die wrijving minimaliseert en de kettingefficiëntie maximaliseert. Met SpeedChip haal je het absolute maximale uit elke trap, zodat je altijd voorop ligt. Upgrade je rit en ervaar het verschil zelf!

SpeedChip is een volledig synthetische wax, gemaakt met dezelfde additieven die worden gebruikt in SILCA Synergetic. Dit zorgt voor nog minder wrijving en verbeterde slijtagebescherming. Uit tests blijkt dat SpeedChip de kettingefficiëntie permanent kan verhogen met maar liefst 0,6% ten opzichte van SILCA Secret Blend hot melt, met als enige nadeel dat vaker gesmeerd moet worden.

Ontdek ook onze starterskit: SILCA chain waxing system + Silca Super Secret Hot-Wax 500GR

Verhoog jouw rij-ervaring met deze krachtige producten van Silca:

Ontdek hieronder onze promo!

Hot-Wax Starter kit: Silca Chain Waxing System + 500gr WAX

Hot-Wax Starter kit: SILCA heater / Chain Waxing System SILCA Secret Chain Blend Hot-Wax 500gr + GRATIS VERZENDING Het Ultieme Fietsketting Wax SysteemOntdek het Ultieme Fietsketting Wax Systeem, jouw complete thuis-kit voor het efficiënt waxen van kettingen. Inclusief waxsmelter, druipstandaard en kettingkoppeling om je klaar te stomen voor de schoonste,...

Oorspronkelijke prijs was: € 168,00.Huidige prijs is: € 145,00. incl BTW

Waarom je Fietsketting Waxen?

Het waxen van je fietsketting biedt verschillende voordelen die bijdragen aan een soepelere en efficiëntere fietservaring. Ten eerste vermindert het waxen van je fietsketting de wrijving tussen de kettingschakels, waardoor je trapinspanning vermindert en je sneller en efficiënter kunt fietsen. Bovendien beschermt de waxlaag je fietsketting tegen vuil, stof en vocht, wat de levensduur van je ketting verlengt en de kans op roest en slijtage vermindert.

Het onderhoud van je fiets is essentieel voor optimale prestaties en een langere levensduur van je materiaal. Een van de meest effectieve methoden om je fietsketting in topconditie te houden, is door deze regelmatig te waxen. Bij PROchain Performance zijn we gespecialiseerd in hoogwaardige waxproducten en voorgewaxte fietskettingen van topmerken zoals Shimano en Sram. Maak kennis met onze favoriete waxmerken: Rex Black DiamondSilca Super Secret Chain Blend Hot-Wax en MSpeedwax.

Bereik ons hier

Vul het formulier in en we komen zo snel mogelijk bij je terug.

Jouw informatie