Silca Wordt Officiële Partner van Team Visma | Lease a Bike

Wat Betekent Dit Voor Jou?

Team Visma | Lease a Bike, een toonaangevend team in de wielerwereld, zal nu gebruikmaken van Silca’s hoogwaardige producten. Denk hierbij aan wetenschappelijk geformuleerde smeermiddelen en reinigingsmiddelen, die zorgen voor optimale kettingprestaties onder alle weersomstandigheden. Deze producten zijn niet alleen efficiënt, maar ook bekroond voor hun prestaties.

Volgens Jenco Drost, Head of Performance Equipment bij Team Visma | Lease a Bike, biedt Silca Secret Chain Blend hot-wax van Silca de beste prestaties in elke situatie. Silca’s toewijding aan innovatie en kwaliteit sluit perfect aan bij de doelen van het team om voortdurend het materiaal te verbeteren.

Silca’s productlijn omvat onder andere:

Deze samenwerking biedt Team Visma | Lease a Bike niet alleen topprestaties, maar ook waardevolle feedback voor Silca, wat resulteert in doorontwikkeling en verfijning van hun producten.

Ervaar Zelf de Marginal Gains

Bij Prochain Performance willen we dat jij dezelfde voordelen ervaart als de professionals. Onze voorgewaxte fietskettingen, behandeld met Silca’s hoogwaardige hot-wax, bieden:

  • Snellere ritten: Minder wrijving betekent hogere snelheden.
  • Schone handen: Geen olie of viezigheid meer tijdens onderhoud.
  • Langere levensduur van je drivetrain: Betere bescherming tegen slijtage.

Onze Belofte Aan Jou

Prochain Performance is de trotse partner van Silca in België. Wij bieden alleen de beste merken en producten aan, zodat jij kunt profiteren van dezelfde marginal gains als de pro’s. Met onze 100% maatwerk fietskettingen ben je verzekerd van topkwaliteit en prestaties.

Wil jij ook genieten van de voordelen van Silca’s hot-wax?  Bestel vandaag nog en ervaar zelf het verschil dat hoogwaardige kettingwax kan maken!

Bij Prochain Performance geloven we in het belang van hoogwaardige producten en uitzonderlijke prestaties. Dankzij onze samenwerking met Silca, en nu ook met Team Visma | Lease a Bike, kunnen we jou de beste oplossingen bieden voor jouw fietsonderhoud. Upgrade je rit vandaag nog met Silca’s hot-wax en voel het verschil.

Bestel nu je Silca Hot-Wax bij Prochain Performance en ontdek de kracht van marginal gains!

Bereik ons hier

Vul het formulier in en we komen zo snel mogelijk bij je terug.

Jouw informatie